WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een enthousiast en gediplomeerd honden team die dagelijks met honden werkt en daardoor goed kan inspelen op wat jouw hond leuk vind! Puzzels, zoekspelletjes, samen spelen en ontspannen wandelen maken; elke wandeling die wij bij onze individuele uitlaatservice verzorgen is een feest. Daarop is het idee ontstaan om Hondenfeestjes te gaan organiseren, wat niet alleen ontzettend leuk is, maar ook ontzettend uitdagend, omdat niet alleen elke hond, maar ook elk feestje weer anders  is!

 

Mariska: Ik ben het creatieve feestbrein van Felicidogs en mijn andere hondenbedrijf Lavier. Het uitlaten van honden, positieve hondentrainingen en natuurlijke gedragstherapie vormen samen mijn dagelijkse werk. 

Ismay: ik vind het heerlijk om dagelijks buiten te zijn en te genieten van de honden om me heen.  Ook help ik een vrijwillig handje bij een opvang voor cavia’s en vang ook regelmatig diertjes bij mij thuis op die komen uit een verwaarloosde omgeving. 

Kathy: Bij mij thuis is het altijd feest! Ness, knappe Golden Retriever, de cavia’s en mijn pony die niet had misstaan als clown in het circus, zorgen elke dag weer voor een lach op mijn gezicht. De Feestjes organiseren is echt ontzettend leuk!