Een Bijzonder Feestje?

Dat kan natuurlijk ook bij Felicidogs. Een Hondenfeest is natuurlijk pas compleet als iedereen ervan kan meegenieten. Ben je bijvoorbeeld fokker en wil je voordat de pups vertrekken nog iets speciaals organiseren? Heb je een senior die je graag een bijzondere dag wil laten hebben? Het kan allemaal, zolang je hond maar geniet van alle aandacht! Neem dus contact op welk idee je in gedachten hebt en samen maken we jouw honds feestje speciaal op maat.

 

Knutselpakketten voor de kids

Een honden verjaardagsfeest wordt nog extra leuk als de kinderen ook kunnen meegenieten van het feest! Daarom kunnen zij lekker gaan knutselen als wij aan de wandel zijn. Wat er precies in de knutselpakketten zit blijft een verrassing! Elk pakket is door ons persoonlijk samengesteld en afgestemd op de leeftijd van je kind(eren), zodat ze het huis of de mand van jullie viervoeter kunnen versieren en ook nog iets moois voor hem of haar kunnen maken.

Cupcake / Taart

Bij een feest hoort natuurlijk taart! En omdat wij gezondheid en lekker eten ook belangrijk vinden voor je hond hebben wij in ons basispakket gekozen voor een heerlijke Honden Cupcake in 2 varianten: Een op basis van vlees en een vegetarische variant voor honden met bv allergieën.

Wil je je hond nog meer laten genieten of heb je meerdere honden? Boek dan een Exclusieve Home Made Hondentaart! Deze kan tegen toeslag worden besteld en ook hier hebben wij 2 heerlijke varianten samengesteld die door ons kritische testpanel zijn goedgekeurd ;-) 

En wil je zelf ook meegenieten van deze heerlijke dag? Samen met onze bakker Jalina zorgen we voor heerlijke cupcakes en (op aan vraag) taart die bij te boeken zijn. (Indien gewenst ook glutenvrij) 

Je kan het allemaal aangeven op de volgende pagina: Feestje boeken?